Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det här är Lekebergs biblioteks e-bokssida. Logga in med lånekort och PIN-kod.
Omslagsbild för Fashion & Gasoline
Isbn: 978-91-8954-749-0
Förlag: Kunskapshuset Förlag
Kategori:
Konst, musik, teater, film
Tillgänglig sedan: augusti 2023

E-bok

Fashion & Gasoline

Det hårda bredvid det mjuka, det feminina mot det maskulina, klänningarna och motorcyklarna. Ingen trodde att deras kärlekshistoria var möjlig. Malin är klänningsdesigner, Kent mc-byggare. Båda är självlärda och skapar utan regler – ofta till kända kunder. Malins klänningar har burits av Maria Montazami och Serena Williams, och landslagsspelaren Andreas Granqvist kör en Kent-designad bike, för att nämna ett fåtal.

Varje plagg och mc har en egen historia och kommer i en enda upplaga. Denna exklusiva coffeetable-bok visar upp kreationerna i vackra bilder och underhållande och tänkvärda texter. Med boken vill Malin och Kent även inspirera dig till att komma i kontakt med din kreativa sida, hitta styrkan i den och tro på dig själv. Och såklart handlar den om att ta hand om och bevara kärleken.

Malin föddes 1967 i Göteborg, men bor i Helsingborg tillsammans med sin man och medförfattare Kent, även han född 1967. Malin är creative designer och klänningsmakare. Kent bygger custom-made motorcyklar. De tillbringar gärna sin tid i Los Angeles, en stad som de båda hittar mycket inspiration i.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone