Jump to content
The library informs: Det här är Lekebergs biblioteks e-bokssida. Logga in med ditt vanliga lånekort och PIN-kod. Saknar du PIN-kod så får du komma in på biblioteket och göra en ny.
Cover for Ödet och ursinnet
Isbn: 978-91-8939-382-0
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Novels
Accessible since: July 2022

E-book

Ödet och ursinnet

Passionerat, vackert och fullständigt uppslukande   

Ödet och ursinnet är först hans, och sedan hennes, version av den storslagna kärlekssagan.   

Lotto och Mathilde gifter sig bara två veckor efter att ha fallit för varandra. De är unga, vackra och ämnade för storslagenhet. I deras bohemiska New York-lägenhet surrar vännerna som en bikupa av förväntningar på att Lotto ska slå igenom som skådespelare. Men åren går, och Mathilde försörjer dem, till dess att lyckan väl vänder för Lotto.   

Förenade av en glödande passion driver de varandra genom livet i tron om att de är oskiljaktiga. Men den perfekta fasaden rämnar. Ursinnet kommer i kapp ödet och Lotto förstår inte hur fel han haft förrän det är för sent. 

ÖDET OCH URSINNET blev Lauren Groffs stora genombrott. Barack Obama utnämnde boken till årets favorit och den blev en omedelbar New York Times-bästsäljare som nu översatts till ett tjugotal språk. Skriven på Groffs karaktäristiska språk är det en svindlande läsupplevelse som tar andan ur sina läsare från första till sista sidan.  Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone