Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det här är Lekebergs biblioteks e-bokssida. Logga in med lånekort och PIN-kod.
Omslagsbild för Ledarskap på besök : 15 framgångsfaktorer för att lyckas som interimschef
Isbn: 978-91-8919-952-1
Förlag: Kunskapshuset Förlag
Kategori:
Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: april 2022

E-bok

Ledarskap på besök : 15 framgångsfaktorer för att lyckas som interimschef

Orolig personal, handlingsförlamad ledningsgrupp, intern maktkamp, arga kunder och missnöjda ägare. Det ärdittjobb att reda upp situationen. Kommer ditt uppdykande i företaget leda till framgång, eller orsakar det myteri?

Ledarskap på besökär en efterlängtad och underhållande guide med handfasta tips om allt du kan tänkas vilja veta om interim management. Den är för dig som jobbar som interimschef eller funderar på att göra det. Här får du svar på vilka fallgropar som finns och hur du undviker dem. Om du ännu inte prövat på interimsledarskap får du hjälp med att förstå om karriärvägen är något för dig. Du som är uppdragsgivare eller förmedlare kommer också ha stor glädje av boken.

Författaren Johan Seltborg har själv arbetat som interimschef och i boken går han igenom 15 klavertramp och framgångsfaktorer för att lyckas inom yrket som allt fler ser som en möjlig karriärväg.

 

Johan Seltborg, född 1974, bor i Täby och har tidigare bott i bland annat Uppsala, Moskva och London. Han tog sin civilingenjörsexamen på Chalmers. Johan har jobbat med internationell försäljning och haft roller som säljare, affärsområdeschef och vd. Sedan några år tillbaka arbetar han som interimschef.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone