Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det här är Lekebergs biblioteks e-bokssida. Logga in med lånekort och PIN-kod.
Omslagsbild för Ett bedårande barns bekännelser
Isbn: 978-91-8943-388-5
Förlag: Vibery Audiobooks
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: oktober 2021
Uppläsare: Peo Thyrén
Length: 5 timmar 42 minuter

Ljudbok

Ett bedårande barns bekännelser

När Peo Thyrén var 12 år bildade han och några kompisar rockbandet Noice. När han var 16 år hade de spelat in sin första skiva och när han var 17 år var Noice, tillsammans med Gyllene Tider, Sveriges största band. Bara 19 år gammal splittrades Noice. De stod då på toppen av sin karriär, och var samtidigt uträknade som föredettingar. 

När Peo Thyrén var 20 år bildade han och gitarristen Kee Marcello gruppen Easy Action och skrev skivkontrakt med Warner Brothers i USA. Efter att ha spelat in två album och en skräckfilm med Easy Action gick Peo vid 25 års ålder vidare till en jättesuccé i Sverige med Sha-Boom och landsplågan R.O.C.K. Innan dess hade han hunnit skriva låten "Dansa i neon" åt Lena Philipsson. När Peo var 26 år inträffade något som totalt förvandlade hans liv. 

I "Ett bedårande barns bekännelser" skriver Peo Thyrén själv, öppenhjärtigt och osminkat, om hela sin resa från rockstjärna till en vanlig fyrabarnspappa. Om livet på turné, pengarna, låtarna som blev superhits, den stora tragedin när två av originalmedlemmarna i Noice avled, och om omställningen från livet som en av Sveriges största rockstjärnor till ett vanligt liv. 

Ett bedårande barns bekännelser är sprängfylld av glädje, tårar och rock & roll - och allt har hänt på riktigt! För första gången någonsin avslöjas hur livet bakom kulisserna egentligen såg ut.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone