Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det här är Lekebergs biblioteks e-bokssida. Logga in med lånekort och PIN-kod.
Omslagsbild för Morgondagen är vår
Isbn: 978-91-8018-982-8
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

Morgondagen är vår

Cassandra från Värmland har packat hästsläpet med säng, böcker och en längtan efter nya vänner. Siktet är inställt på Uppsala universitets läkarprogram och på att rädda världen.
Fredrik har varit lärdomsstaden trogen i nästan hela sitt liv. Han drömmer om att bli musikproducent, men vågar inget säga till föräldrarna. Är man kronprins i familjens advokatfirma ska man studera juridik.
Cassandra finner snart Mitra och Lukas och bildar den sortens omaka vänskapstrio som så lätt uppstår i en smältdegel av människor från olika samhällsskikt och landsändor.
Fredrik har bästa vännen Karl sedan barndomen, på gott och ont, men för evigt.
Cassandra förälskar sig i doktoranden Adamo – passionerat, hett och förbjudet. Och Fredrik faller för Cassandras livsglädje, skratt och uppnäsa. Men när nuet bara är komplicerat och kärleken känns omöjlig, kommer morgondagen ändå att kunna vara vår?

Eva Ludvigsen – som bl a skrivit de älskade böckerna Lova och Här och nu – har med Morgondagen är vår skapat en igenkännande kärlekshistoria om tiden i livet då man står på tröskeln till vuxenlivet och tittar in. En roman om att våga lämna sitt gamla jag bakom sig, vara trogen sig själv och sina egna drömmar.

”En charmig universitetsroman, som fick mig att toklängta tillbaka till min egen universitetstid i Umeå. Jag njötläste den med en varm känsla i magen, som skapades av den fina beskrivningen av hur det kan vara att vara ung vuxen och student.” (Boktokig)


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone