Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det här är Lekebergs biblioteks e-bokssida. Logga in med lånekort och PIN-kod.
Omslagsbild för Ur havet stiger vågorna
Isbn: 978-91-8000-324-7
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2021
Uppläsare: Maria Lyckow
Length: 12 timmar 17 minuter

Ljudbok

Ur havet stiger vågorna

På ytan är Louise Strandbergs liv en idyll. Hon har ett bra jobb som rektor på en skola i Härnösand, bor i ett vackert hus och har en lycklig familj. Allting är dock inte riktigt som det ser ut. Hennes man Christer är notoriskt otrogen, hennes jobb slukar all fritid och relationen till dottern Isabelle är minst sagt ansträngd.

Pressad av sina privata problem begår Louise ett ödesdigert misstag. Då pappan till hennes elev Daniel misstänks för att ha misshandlat sin son låter hon sig övertalas till att vänta med en anmälan. Dagen därpå kommer Daniel inte till skolan. Pappan hävdar att hans fru har lämnat honom och tagit de två barnen med sig. Men talar han verkligen sanning? Samtidigt drar Isabel till Stockholm med sin nye pojkvän som ingen i familjen har träffat. Vem är han egentligen? Och varför svarar dottern inte i sin mobil?

”Ur havet stiger vågorna” är en psykologisk thriller där en tragedi uppdagar två trasiga familjers djupaste hemligheter. En berättelse om otrohet, våld och skuld.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone