Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det här är Lekebergs biblioteks e-bokssida. Logga in med lånekort och PIN-kod.
Omslagsbild för Dödsklippan i Sharm el-Sheikh
Isbn: 978-91-7557-606-0
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Linnéa Mitchell
Length: 8 timmar 26 minuter

Ljudbok

Dödsklippan i Sharm el-Sheikh

På turistorten Sharm el-Sheikh har gruppen med gymnasieelever knappt landat förrän det händer oförklarliga saker. Reseledaren Anna Lindblom kan inte låta bli att nysta i det och återigen dras hon in i ett polisfall när hon egentligen borde njuta av sin tid i Egypten. Anna märker tidigt att något ligger och pyr under ytan hos ungdomarna. Och plötsligt försvinner fyra elever spårlöst på en utflykt i bergen. Har de gått vilse? Kan de ha blivit kidnappade?
När Anna försöker ta reda på vad som har hänt inser hon snart att konflikterna i klassen går djupare än någon kunnat gissa. Samtidigt som försvinnandet blir en huvudnyhet i Sverige nås Anna av ett fruktansvärt besked som hon måste förmedla till eleverna.

Dödsklippan i Sharm el-Sheikhär den andra boken i charterdeckarserien om reseledaren Anna Lindblom och är en fristående fortsättning påSystrarna på Kreta. Böckerna bjuder på spännande och underhållande läsning som tar med läsaren till exotiska resmål.


Anna-Maria Ekblad växte upp i Västernorrland men bor idag i Sollentuna.Under sina 25 år som reseledare har hon bott i bland annat Egypten. Nu arbetar hon som HR Generalist på ett utbildningsföretag. På en skrivresa i Italien föddes idén till serien om reseledaren och privatspanaren Anna Lindblom.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone