Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det här är Lekebergs biblioteks e-bokssida. Logga in med lånekort och PIN-kod.
Omslagsbild för Dödlig hämnd
Isbn: 978-91-7697-296-0
Förlag: Hoi Förlag
Kategori:
Deckare & spänning Erotik
Tillgänglig sedan: september 2020

E-bok

Dödlig hämnd

Alice Wiklund och hennes kolleger på Scotland Yard ställs återigen ansikte mot ansikte med ondskan. När en mördad kvinna hittas i en nedlagd tunnelbanestation visar det sig att det finns starka kopplingar till ett pågående mordfall där mördaren antas vara död. Försöker någon följa i en av Englands värsta seriemördares fotspår?
En gravöppning för bokstavligt talat upp det förflutna till ytan, samtidigt som Alices syster försvinner. Händelsen tvingar Alice att åka hem till Stockholm, men ju mer efterforskningar hon gör, desto mer säker blir hon – hennes syster är ute efter hämnd, en dödlig sådan.
Dödlig hämnd är den sista delen i Susanne Ahlenius erotic crime-trilogi och en direkt fortsättning påDödlig åtrå ochDödligt dubbelspel. Erotic crime är subgenren där spänning, kärlek, mord och sex är huvudingredienserna. Underhållning när den är som bäst.

SUSANNE AHLENIUS debuterade 2014 medDödlig åtrå. UppföljarenDödligt dubbelspelkom 2016. Susanne är en författare som är målmedveten men ödmjuk och lever med mottot: vill inte dö nyfiken. Hon bor på Södermalm i Stockholm. Susanne Ahlenius har också utkommit med den erotiska novellsamlingenSex nyanser av kärlek(2018) och Storytel-följetongenDjävulshjärtat(2020).



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone