Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det här är Lekebergs biblioteks e-bokssida. Logga in med lånekort och PIN-kod.
Omslagsbild för Kopian Virus
Isbn: 978-91-7825-511-5
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst
Tillgänglig sedan: september 2020
Uppläsare: Patrik Hont
Length: 41 minuter

Ljudbok

Kopian Virus

Något är fel. Det är Oskar och Verner helt övertygade om. Deras kompis Andy är inte alls som vanligt. Har en ond kopia av honom tagit över hans liv? Precis så som höll på att hända för Oscar? Oskar och Verner ger sig ut på ett farligt uppdrag för att rädda Andy. Men de har svårt att skilja på den riktiga Andy och den livsfarliga kopian. De luras i en fälla.

Vem har inte drömt om att få en dubbelgångare som gör allt det tråkiga? Oskar fixade det med ett knapptryck på datorn, men efter det blev hans vardag inte sig lik. Kopian gjorde inte alls som Oskar ville. I denna bok tar kopiorna ett steg längre, och försöker ta över en hel familj.

Detta är andra delen i serien Kopian. En underhållande och lättläst bok som passar lika bra att läsa själv, som att läsa högt ur. Illustrerad i fyrfärg. Första delen i serien fick lovord av BTJ: ” Det är en välskriven berättelse, väl anpassad för en ovan läsare”.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone