Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det här är Lekebergs biblioteks e-bokssida. Logga in med lånekort och PIN-kod.
Omslagsbild för Att inte jobba är det nya jobbet : 69 sätt att tjäna pengar utan ett jobb låt pengamaskinen göra jobbet
Isbn: 978-91-7969-613-9
Förlag: Samhällsförlaget i Sverige AB
Kategori:
Samhälle & politik Psykologi Media & kommunikation Humor Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: juli 2020

E-bok

Att inte jobba är det nya jobbet : 69 sätt att tjäna pengar utan ett jobb låt pengamaskinen göra jobbet

Enligt normerna om hur ett liv ska se ut innefattar en stor del utav våra liv att vi måste jobba. Efter att vi har jobbat hårt hela livet kan vi till sist njuta av den lilla tid man har kvar här på jorden, det vill säga om man fortfarande lever när man går i pension. Detta gäller såklart inte alla, men de flesta.
Undantaget är den lilla andelen utav befolkningen som tillhör gruppen som kallas, ”dom rika.”
Men för att bli rik krävs väll ett välbetalt jobb, eller?

Och vad ska den stora andelen utav befolkningen göra när pandemier och robotar gör att jobben försvinner? Ska man slåss med hundratusentals andra människor och robotar om vem som kan jobba till lägst pris?

Det låter som en utveckling som är minst sagt skrämmande och hoppet om att en dag kunna få luta sig tillbaka och njuta utav livet när man har gått i pension låter långt borta, speciellt med tanke på att man kanske inte ens lyckas att få något jobb. Eller kanske tillhör du en utav dom drygt 500.000 personer i Sverige som har ett jobb men som hatar att vara där?

I den här boken får du 69 olika förslag till hur du kan bygga en egen pengamaskin som kan försörja dig. Du behöver med andra ord inte vara ofrivilligt arbetslös, beroende utav en inkomstkälla, vara kvar på en arbetsplats där du inte trivs och framförallt inte vänta på pensionen för att kunna leva det liv du vill leva. I boken ger Rickard dig tips och råd kring dom 69 olika förslagen, men han varnar också om fallgropar och misstag som han själv har gjort och som du bör undvika när du ska bygga din egen pengamaskin.

I den här boken lär du dig att utveckla färdigheter som inte undervisas i skolor och som kommer att öka din inkomst men även ditt ekonomiska självförtroende. Att inte jobba är det nya jobbet är ingen, "bli rik över en natt" bok. Men använd boken rätt och den kan ge dig ett rikare liv än något lotteri i hela världen.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone