Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det här är Lekebergs biblioteks e-bokssida. Logga in med lånekort och PIN-kod.
Omslagsbild för Zombie-semester
Isbn: 978-91-7881-882-2
Förlag: Bokförlaget Hegas
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst
Tillgänglig sedan: juli 2020
Uppläsare: Joakim Sædén
Length: 43 minuter

Ljudbok

Zombie-semester

Det närmar sig semester för zombierna i Minecraft! Eller skrämester snarare. Vad passar då inte bättre än en familjetripp till Skräckvärlden där Knäppa Twister, Zombie-krossaren och de andra berg-och-dalbanorna åker så fort att lemmar och huvuden åker av (återfinns i tunnan märkt ”bort-tappat” såklart). Zombies kompisar Slimy, Skeletto och Smygo ska dessutom åka med sina familjer till samma ställe. Det här kommer bli den bästa skrämestern någonsin! Eller ...?

Häng med på semester i Minecraft i den tredje delen av En Minecraft-zombies dagbok! Genom korta dagboks-inlägg kommer vi nära Zombie och hans vardag – inte helt olika en vanlig mellanstadie-människas vardag. Passar den som gillar Minecraft, men även den som gillar humor och dagboks-böcker överlag!

Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.




Copyright © 2023 Zack Zombie Publishing LLC

Minecraft är ett registrerat varumärke som ägs av Mojang Synergies AB och dess respektive ägare. Denna bok är emellertid ett inofficiellt fan fictionverk. Alla karaktärer, namn, platser och så vidare, som beskrivs i boken är varumärkesskyddade och ägda av respektive ägare. Boken är således inte någon officiell licensprodukt och har ingen koppling till Mojang AB eller till någon annan till Minecraft knuten rättighetsinnehavare.

Minecraft ®/TM & © 2009–2016 Mojang.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone