Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det här är Lekebergs biblioteks e-bokssida. Logga in med lånekort och PIN-kod.
Omslagsbild för Historier från en drömmare
Isbn: 978-91-8918-593-7
Förlag: Bookea
Kategori:
Noveller
Tillgänglig sedan: juli 2020
Uppläsare: Sebastian Karlsson
Length: 4 timmar 1 minut

Ljudbok

Historier från en drömmare

Den här gången kunde ingenting misslyckas... så börjar en av de varma novellerna i Historier från en drömmare. Handlingen blir såklart precis tvärtom i en typisk historia i Johan Engmans stil. Hans noveller kännetecknas av myllrande berättelser där karaktärerna hamnar i nya och för dem ofta okända situationer. Personerna berättas med närhet och värme, även om saker och ting inte alltid sker som de tänkt sig.

Johan Engman har vunnit pris i flera novelltävlingar och har medverkat i olika förlags novellsamlingar. Nu debuterar han med en samling berättelser i en egen antologi. Engman är kock, fäktare och småbarnspappa, född och uppvuxen i Halmstad men numera bosatt i Skärholmen, söder om Stockholm.

Hans fackliga och politiska engagemang ger avtryck i flera noveller där samhällsbeskrivningar lyser igenom i historierna. Andra berättelser är mer som fantasifulla sagor. Några av novellerna är hela livsberättelser och några andra är som små titthål in i en annan värld av historier. Det är fantasifullt, personligt och spännande. Det är historier från en drömmare...


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone