Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det här är Lekebergs biblioteks e-bokssida. Logga in med lånekort och PIN-kod.
Omslagsbild för Sätt färg på ditt arbetsliv – inifrån och ut
Isbn: 978-91-8893-926-5
Förlag: Förlagshuset Siljans Måsar
Kategori:
Media & kommunikation Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: mars 2020
Uppläsare: Johanna Wallin
Length: 6 timmar 5 minuter

Ljudbok

Sätt färg på ditt arbetsliv – inifrån och ut

En handbok för mer kreativitet och känsla i jobbet

Sätt färg på ditt arbetsliv inifrån och ut riktar sig till dig som är klok, generös, kreativ och som i högre grad vill bidra med mer av dig själv på ett hållbart sätt. Den beskriver varför det är näst intill livsviktigt både för dig och för de människor du har omkring dig att du trivs, känner energi och har en ekonomi som fungerar.
 
Boken vänder sig till dig som känner att du längtar efter något eller har något som vill ut och som inte slutar skava inom dig. Med denna handbok tar du dig runt och igenom en utvecklingsspiral för att fylla på, förstärka eller fullständigt förändra din arbetssituation. De handfasta verktygen visar var, när och hur du kan skapa och omskapa ditt arbetsliv.

I Sätt färg på ditt arbetsliv inifrån och ut erbjuds du en rolig och omvälvande resa inåt som belyser ditt unika sätt att sprida tre viktiga P:n: ut i  världen: Passion, Power och Prosperity, eller på svenska lite mer rakt på sak, P som i Pengar.
 
I boken inkluderas tre guidade meditationer, Verktyg 1, 2 och 3. Vill du få tillgång till dessa meditationer separat och/eller ta del av bilderna ur boken, använd formulären under VERKTYG på: www.newparadigmcoaching.se

Johanna Wallin


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone