Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det här är Lekebergs biblioteks e-bokssida. Logga in med lånekort och PIN-kod.
Omslagsbild för Jag kan inte sluta gråta
Isbn: 978-91-7799-173-1
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: mars 2020
Uppläsare: Ella Schartner
Length: 5 timmar 37 minuter

Ljudbok

Jag kan inte sluta gråta

Vem står dig närmast när tillvaron rämnar?

En enkel fråga och en varm hand får Josefins tillvaro att rasa samman. Det hon tidigare trott var viktigt blir plötsligt hennes värsta mardröm. Det hon tidigare varit bra på, att tänka logiskt och dra slutsatser, fungerar inte längre. Hon känner sig tom och värdelös och väldigt ensam.

Rädslan är värst. Att kanske aldrig bli hel, att inte räcka till för sina barn, att bli lämnad, att spärras in. Att inte veta. Josefin söker efter svar, medan människorna runt henne blir allt mer otåliga. Hur länge ska detta pågå? Vem har Josefin blivit?

Ovissheten drabbar hårt och till slut ställs hon inför beslut hon länge fruktat. Delar av sig själv har hon redan förlorat, vill hon behålla andra måste hon konfrontera sina värsta rädslor.

Anne Liljeroth har tidigare skrivit tre romaner. Nu tar hon steget från tänkvärd feelgood till en allvarligare berättelse, skildrad med sådan precision att den kryper under huden på läsaren. Ett drama som lyfter fram en av vår tids stora utmaningar och dess konsekvenser.

»Stark och drabbande läsning.« Camilla Davidsson

»Stark, ärlig och fängslande läsning.« Agneta Norrgård, recensent på SVTs go'kväll

»Som bok betraktat är det en nästan ovärderlig guldklimp för människor i det moderna tidevarvet.« Conny Palmkvist, Boktugg

»Det är just i de här delarna som Liljeroth verkligen briljerar. Jag har sällan läst beskrivningar av utbrändhet som känns så autentiska.« Enligt O

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone