Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det här är Lekebergs biblioteks e-bokssida. Logga in med lånekort och PIN-kod.
Omslagsbild för Måste du!
Isbn: 978-91-7651-984-4
Förlag: Bonnier Audio
Kategori:
3-6 år Bilderböcker
Tillgänglig sedan: februari 2018
Uppläsare: Lotta Olsson
Length: 14 minuter

Ljudbok

Måste du!

Augustprisnominerade ord- och bildkonstnärerna Lotta Olsson och Maria Nilsson Thore återvänder till älskade hasselmusen och jättemyrsloken i Måste du! Ett vardagsfilosofiskt äventyr med hög igenkänningsfaktor för unga (och äldre) bilderboksslukare. Lika finurlig som Sven Nordqvists Nasse, lika tankfull som Nalle Puh!

”Måste du!” Varför säger hasselmusen så ofta så, tänker jättemyrsloken, som just råkat spilla ut sin mugg med varm choklad och hoppsan, där välte visst vasen med blommorna också. Men när jättemyrslokens brorsdotter, den lilla myrsloken Mini, kommer på besök går det plötsligt upp ett ljus för honom vad hasselmusen faktiskt menar.

Måste du! är den tredje bilderboken om vännerna i skogen, i serien- ”En myrsloksbok”, där Lämnad Ensam och Något lurt ingår sedan tidigare. En serie full med roligheter och klokheter, där det mesta utspelar sig i hasselmusens mysiga kök med syltkakor, hallongrottor, tigerkakor och andra smaskigheter. Nästan som om Sjumilaskogen har flyttat in i köket …

Läs mer om jättemyrsloken och hasselmusen i tidigare utgivna kapitelböckerna som nu finns i mjukband: Konstiga djur, En annan resa och Meningen med Livet.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone